Be your own chef!

Bestel nu!

Create a special evening @ home

Geniet in stijl

Met al onze liefde, passie & Luzt hebben onze chef's dit fantastische diner neergezet zodat jij ook thuis kan genieten van de tongstrelende smaken. In een handomdraai zet jij deze 4 gangen op tafel en geloof ons; hier verras je je gasten écht mee! Met onze tool-box kun je je eigen tafel mooi indekken voor de perfecte totaalbeleving.
Wij hebben aan alles gedacht en jij hoeft alleen de puntjes op de i te zetten. Ruben begeleid je door alle stappen heen.

  • 3 of 4 Gangen + brood met dips
  • Keuzemenu
  • Bijpassend drankarrangement (optioneel)
  • Bereiden via kookvideo’s
  • Inclusief experience-set
  • Bezorgen van wo t/m zon, tussen 15:00-18:00
  • Afhalen van wo t/m zon bij Stadsbrouwerij Eindhoven tussen 15:00-18:00

Wij bezorgen in:

Eindhoven, Helmond, Nuenen, Geldrop, Heeze, Leende, Valkenswaard, Westerhoven, Bergeijk, Eersel, Waalre, Veldhoven, Best, Son. Gratis vanaf €90,-! 

Jouw plaats er niet bij? Stuur ons een mailtje dan kijken we of je in de routes past 🙂

Make your own menu

Het menu

AMBACHTELIJK BROOD
Homemade pittige kruidenboter & truffelcrème

Kies jouw 3 of 4 gangen!

VOORGERECHT

 

LUZT CARPACCIO
Gesneden van Wagyu rund • crumble van Parmezaanse kaas • mayonaise van geroosterde hazelnoot • rucola • truffelolie • hazelnoot

 

GEROOKTE ZALM

Gerookte en gepekelde zalm | kruiden crème | quinoa | wakame

 

TARTAAR VAN BIET & KASTANJE (v)

Tartaar gemaakt van biet • gebakken kastanjechampignons • quinoa • knolselderij • crème van hazelnoot • carré van zoete aardappel

 

TUSSENGERECHT

BISQUE & LANGOUSTINE
Bisque • gebakken langoustine • rivierkreeftjes • bieslook

 

COURGETTESOEP (v)

Courgette • Vadouvan • Kokos

 

HOOFDGERECHT

HERTENRUG
Hertenrug biefstuk • Roodlof in liefmans • jus van Bundelzwammetjes en eekhoorntjesbrood • pastinaak crème •  gouden boekweit krokant • spruit blaadjes

 

PAPPILOTTE VAN ZEEBAARS

Zeebaars • mosselen • parels van courgette • prei • groene asperge • citrus peper • zeekraal

 

POLENTA & ASPERGE (v)

Krokant gebakken polenta • gegrilde groene asperges • saus van geroosterde paprika • babyspinazie • zachte geitenkaas • walnoot

 

NAGERECHT

Ons geheime recept die iedereen Luzt!

 

GEKARAMELISEERDE WITTE CHOCOLADE
Panna cotta gemaakt van gekarameliseerde witte chocolade • koekcrumble • sesam • krokante banaan • citroenmousse

Enjoy the amazing flavors

Het menu

AMBACHTELIJK BROOD
Homemade pittige kruidenboter & truffelcrème

Kies jouw 3 of 4 gangen!

VOORGERECHT

 

LUZT CARPACCIO
Gesneden van Wagyu rund • crumble van Parmezaanse kaas • mayonaise van geroosterde hazelnoot • rucola • truffelolie • hazelnoot

 

GEROOKTE ZALM

Gerookte en gepekelde zalm | kruiden crème | quinoa | wakame

 

TARTAAR VAN BIET & KASTANJE (v)

Tartaar gemaakt van biet • gebakken kastanjechampignons • quinoa • knolselderij • crème van hazelnoot • carré van zoete aardappel

 

TUSSENGERECHT

BISQUE & LANGOUSTINE
Bisque • gebakken langoustine • rivierkreeftjes • bieslook

 

COURGETTESOEP (v)

Courgette • Vadouvan • Kokos

 

HOOFDGERECHT

HERTENRUG
Hertenrug biefstuk • Roodlof in liefmans • jus van Bundelzwammetjes en eekhoorntjesbrood • pastinaak crème •  gouden boekweit krokant • spruit blaadjes

 

PAPPILOTTE VAN ZEEBAARS

Zeebaars • mosselen • parels van courgette • prei • groene asperge • citrus peper • zeekraal

 

POLENTA & ASPERGE (v)

Krokant gebakken polenta • gegrilde groene asperges • saus van geroosterde paprika • babyspinazie • zachte geitenkaas • walnoot

 

NAGERECHT

Ons geheime recept die iedereen Luzt!

 

GEKARAMELISEERDE WITTE CHOCOLADE
Panna cotta gemaakt van gekarameliseerde witte chocolade • koekcrumble • sesam • krokante banaan • citroenmousse

You are the chef!

Bereiding video's

Voorbereiding

Voorbereiding
  1. Dim de lichten en steek de Luzt kaars aan
  2. Zet de Luzt Spotify lijst op
  3. Zet een pan heet water op en leg hierin de Bisque, Aardappel & Prei
  4. Verwarm de oven voor op 180 graden
Spotify lijst
Tafel indekken

Brood & Dips

Uitleg: Brood & Dips
Bereiding: Brood & Dips

Oesters

Uitleg: Oesters openen

Carpaccio

Uitleg: Carpaccio
Bereiding: Carpaccio

Gerookte zalm

Uitleg: Zalm
Bereiding: Zalm

Tartaar van biet

Uitleg: Tartaar van biet
Bereiding: Tartaar van biet

Bisque & Langoustine

Uitleg: Bisque & Langoustine
Bereiding: Bisque & Langoustine

Courgettesoep

Bereiding: Courgettesoep

Hertenrug biefstuk

Uitleg: Hertenrug biefstuk
Bereiding: Hertenrug biefstuk

Polenta & Asperge

Uitleg: Polenta & Asperge
Bereiding: Brisket

Papillote & Zeebaars

Uitleg: Papilotte & Zeebaars
Bereiding: Papilotte & Zeebaars

Gekarameliseerde witte chocolade

Uitleg: Gekarameliseerde witte chocolade
Bereiding: Gekarameliseerde witte chocolade

Gekarameliseerde witte chocolade

Bereiding: Ovenkaasje

Say hi & spread the love!

Spread your love!

We horen graag van je d.m.v. een review

Thanks for your support!

Make your home a restaurant for 1 day

Luzt @ Home
4 gangen menu

 

Markt 19, 5611 EC Eindhoven

 +31 (0)40 787 14 26

reserveren@luzt.nl

 

We zien je graag op:


Ma, di wo || 11:00 – 00:00

 
Do || 11:00 – 01:00


Vrij, zat || 11:00 – 02:00


Zon || 11:00 – 00:00