Geniet in stijl
Met al onze liefde, passie & Luzt hebben onze chef's dit fantastische diner neergezet zodat jij ook thuis kan genieten van de tongstrelende smaken. In een handomdraai zet jij deze 4 gangen op tafel en geloof ons; hier verras je je gasten écht mee!
Met onze tool-box kun je je eigen tafel mooi indekken voor de perfecte totaalbeleving.
Wij hebben aan alles gedacht en jij hoeft alleen de puntjes op de i te zetten. Ruben begeleid je door alle stappen heen.
- Beschikbaar vanaf 17-12 t/m 3-1 (2 dagen houdbaar)
- 4 exclusieve gangen + luxe amuse + home-made friandises
- Bijpassend drankarrangement (optioneel)
- Bereiden via easy kookvideo’s
- Inclusief volledige tafelaankleding
- Bezorgen van wo t/m zon, tussen 15:00-18:00
- Afhalen van wo t/m zon bij Luzt of Stadsbrouwerij Eindhoven tussen 15:00-18:00

Wij bezorgen in:
Eindhoven, Helmond, Nuenen, Geldrop, Heeze, Leende, Valkenswaard, Westerhoven, Bergeijk, Eersel, Waalre, Veldhoven, Best, Son. Gratis vanaf €90,-!
Jouw plaats er niet bij? Stuur ons een mailtje dan kijken we of je in de routes past 🙂
Het menu
Hartig soesje
Gevuld met een mousse van 1000 dagen kaas • pure chocolade glazuur • goud
Dorade tartaar
Dorade • green meat radijs • bloemkool • matcha • vadouvan schuimpje • mandarijn
Consommé double van ossenstaart en ravioli
Ossenstaart • ravioli gevuld met ricotta en verse truffel • shiitake-crouton
Angus bavette
Angus bavette • runderwang gestoofd in rode wijn • zuurkool • koningsoesterzwam • pommes fondant • kruidkoek • roggebrood • kruidige rode wijnjus
Perzik Tarte
Tatin Perzik Tarte Tatin • koffie • honeycomb • amandelschaafsel • mascarpone
of
Kaasplank met vier verschillende kazen (+2,50 )
in samenwerking met Eindhovense kaaswinkel Jokkmokk
Friandises
Vega menu
Hartig soesje
Gevuld met een mousse van 1000 dagen kaas • pure chocolade glazuur • goud
Kumato tomaat
Kumato tomaat • bulgur • munt • green meat radijs • hangop • Thaise basilicum • mandarijn • soya
Krachtige knolselderijbouillon met ravioli
Knolselderij • ravioli gevuld met ricotta en verse truffel • shiitake-crouton
Koningsoesterzwam met zuurkool
Koningsoesterzwam • zuurkool • bloemkoolcrème • pommes fondant • kruidkoek • roggebrood • kruidenjus
Perzik Tarte Tatin
Perzik Tarte Tatin • koffie • honeycomb • amandelschaafsel • mascarpone
of
Kaasplank met vier verschillende kazen (+2,50 )
in samenwerking met Eindhovense kaaswinkel Jokkmokk
Friandises
Bereiding video's
Voorbereiding
Voorbereiding
- Dim de lichten en steek de Luzt kaars aan
- Zet de Luzt Spotify lijst op
- Zet een pan heet water op en leg hierin de Biqsue, Brisket, Aardappel & Prei
- Verwarm de oven voor op 180 graden
Spotify lijst
Tafel indekken
Brood & Dips
Uitleg: Brood & Dips
Bereiding: Brood & Dips
Voorgerechten
Dorade tartaar
Dorade • green meat radijs • bloemkool • matcha • vadouvan schuimpje • mandarijn
Kumato tomaat (v)
Kumato tomaat • bulgur • munt • green meat radijs • hangop • Thaise basilicum • mandarijn • soya
Tussengerechten
Consommé double van ossenstaart en ravioli
Ossenstaart • ravioli gevuld met ricotta en verse truffel • shiitake-crouton
Krachtige knolselderijbouillon met ravioli (v)
Knolselderij • ravioli gevuld met ricotta en verse truffel • shiitake-crouton
Hoofdgerechten
Angus bavette
Angus bavette • runderwang gestoofd in rode wijn • zuurkool • koningsoesterzwam • pommes fondant • kruidkoek • roggebrood • kruidige rode wijnjus
Koningsoesterzwam met zuurkool
Koningsoesterzwam • zuurkool • bloemkoolcrème • pommes fondant • kruidkoek • roggebrood • kruidenjus
Nagerechten
Perzik Tarte
Tatin Perzik Tarte Tatin • koffie • honeycomb • amandelschaafsel • mascarpone