Be your own chef!

Bestel het kerstmenu

Create a special evening @ home

Geniet in stijl

Met al onze liefde, passie & Luzt hebben onze chef's dit fantastische diner neergezet zodat jij ook thuis kan genieten van de tongstrelende smaken. In een handomdraai zet jij deze 4 gangen op tafel en geloof ons; hier verras je je gasten écht mee! Met onze tool-box kun je je eigen tafel mooi indekken voor de perfecte totaalbeleving.
Wij hebben aan alles gedacht en jij hoeft alleen de puntjes op de i te zetten. Ruben begeleid je door alle stappen heen.

  • Beschikbaar vanaf 17-12 t/m 3-1 (2 dagen houdbaar)
  • 4 exclusieve gangen + luxe amuse + home-made friandises
  • Bijpassend drankarrangement (optioneel)
  • Bereiden via easy kookvideo’s
  • Inclusief volledige tafelaankleding
  • Bezorgen van wo t/m zon, tussen 15:00-18:00
  • Afhalen van wo t/m zon bij Luzt of Stadsbrouwerij Eindhoven tussen 15:00-18:00

Wij bezorgen in:

Eindhoven, Helmond, Nuenen, Geldrop, Heeze, Leende, Valkenswaard, Westerhoven, Bergeijk, Eersel, Waalre, Veldhoven, Best, Son. Gratis vanaf €90,-! 

Jouw plaats er niet bij? Stuur ons een mailtje dan kijken we of je in de routes past 🙂

Enjoy the amazing flavors

Het menu

Hartig soesje

Gevuld met een mousse van 1000 dagen kaas • pure chocolade glazuur • goud

 

Dorade tartaar

Dorade • green meat radijs • bloemkool • matcha • vadouvan schuimpje • mandarijn

 

Consommé double van ossenstaart en ravioli

Ossenstaart • ravioli gevuld met ricotta en verse truffel • shiitake-crouton

 

Angus bavette

Angus bavette • runderwang gestoofd in rode wijn • zuurkool • koningsoesterzwam • pommes fondant • kruidkoek • roggebrood • kruidige rode wijnjus

 

Perzik Tarte

Tatin Perzik Tarte Tatin • koffie • honeycomb • amandelschaafsel • mascarpone

of

Kaasplank met vier verschillende kazen (+2,50 )

in samenwerking met Eindhovense kaaswinkel Jokkmokk 

 

Friandises

Made with Luzt & Love

Vega menu

Hartig soesje

Gevuld met een mousse van 1000 dagen kaas • pure chocolade glazuur • goud

 

Kumato tomaat

Kumato tomaat • bulgur • munt • green meat radijs • hangop • Thaise basilicum • mandarijn • soya

 

Krachtige knolselderijbouillon met ravioli

Knolselderij • ravioli gevuld met ricotta en verse truffel • shiitake-crouton

 

Koningsoesterzwam met zuurkool

Koningsoesterzwam • zuurkool • bloemkoolcrème • pommes fondant • kruidkoek • roggebrood • kruidenjus

 

Perzik Tarte Tatin

Perzik Tarte Tatin • koffie • honeycomb • amandelschaafsel • mascarpone

of

Kaasplank met vier verschillende kazen (+2,50 )

in samenwerking met Eindhovense kaaswinkel Jokkmokk 

 

Friandises

You are the chef!

Bereiding video's

Voorbereiding

Voorbereiding
  1. Dim de lichten en steek de Luzt kaars aan
  2. Zet de Luzt Spotify lijst op
  3. Zet een pan heet water op en leg hierin de Biqsue, Brisket, Aardappel & Prei
  4. Verwarm de oven voor op 180 graden
Spotify lijst
Tafel indekken

Brood & Dips

Uitleg: Brood & Dips
Bereiding: Brood & Dips

Voorgerechten

Dorade tartaar

Dorade • green meat radijs • bloemkool • matcha • vadouvan schuimpje • mandarijn

Kumato tomaat (v)

Kumato tomaat • bulgur • munt • green meat radijs • hangop • Thaise basilicum • mandarijn • soya

Tussengerechten

Consommé double van ossenstaart en ravioli

Ossenstaart • ravioli gevuld met ricotta en verse truffel • shiitake-crouton

Krachtige knolselderijbouillon met ravioli (v)

Knolselderij • ravioli gevuld met ricotta en verse truffel • shiitake-crouton

Hoofdgerechten

Angus bavette

Angus bavette • runderwang gestoofd in rode wijn • zuurkool • koningsoesterzwam • pommes fondant • kruidkoek • roggebrood • kruidige rode wijnjus

Koningsoesterzwam met zuurkool

Koningsoesterzwam • zuurkool • bloemkoolcrème • pommes fondant • kruidkoek • roggebrood • kruidenjus

Nagerechten

Perzik Tarte

Tatin Perzik Tarte Tatin • koffie • honeycomb • amandelschaafsel • mascarpone

Oesters

Uitleg: Oesters openen

Say hi & spread the love!

Spread your love!

We horen graag van je d.m.v. een review

Thanks for your support!

Make your home a restaurant for 1 day

Luzt @ Home
4 gangen menu

 

Markt 19, 5611 EC Eindhoven

 +31 (0)40 787 14 26

reserveren@luzt.nl

 

We zien je graag op:


Ma, di wo || 11:00 – 00:00

 
Do || 11:00 – 01:00


Vrij, zat || 11:00 – 02:00


Zon || 11:00 – 00:00