Boek nu jouw
tafel!
Signature Drinks & Fine Food
Ongedwongen culinair eten en drinken. Dat is waar wij voor staan! Wij willen je verrassen en je zintuigen prikkelen. Ga voor herkenbare gerechten of durf iets te nemen wat je niet kent. Laat je adviseren voor een bijpassende cocktail of 1 van onze eigen gebrouwen speciaalbieren.
Zo maak je het totaalplaatje helemaal af!
Meet the chef
Ik probeer ieder gerecht een wauw-factor te geven, daarvoor speel ik vaak met structuren. Op deze manier probeer elke gast kennis te laten maken met een nieuwe beleving. Voor mij is het mooiste product in de keuken het product waarvan ik weet dat er liefde, tijd en aandacht in zit. Aan mij is het dan de eer om dit perfect te bereiden, zodat ik de ervaring door kan geven.

Signature Cocktails

Balón 43
Licor 43 • Chaudfontaine rood • citroensap • sinaasappel
Tom Collins
Tanqueray Gin • sodawater • citroensap • suikersiroop
Jungle Bird
Havana Club Añejo Especial Campari • ananassap • limoensap • suikersiroop
ROYAL MAGICIAN
De Tok Gin • Royal Bliss creative tonic water • komkommer • rozemarijn • rozenblaadjes
Luzt bieren
Cupid // 6%
Fruitig blondje met mooi bittertje
Eros // 8,5%
Kruidige, zachte en spannende tripel
Amor // 5,2%
Witbier deluxe met limoen en sinaasappelzeste
Psyche // 6,2%
Zijdezacht, hazy en bomvol steenfruit

Specials

LUZT PLATEAU
Perfect voor 2 of 3 levensgenieters die willen delen. Verwen jezelf met de ultieme smaken van Luzt • proeverij van verschillende bites, warme en koude gerechten • variërend
Fruit de Mer
Coquille • langoustine • oester • bisque • kokkels • op de huid gebakken roodbaars • venkelsalade • zeekraal • yuzu beurre blanc
BIET & KASTANJE CHAMPIGNONS
Tartaar gemaakt van biet • gebakken kastanjechampignons • quinoa • knolselderij • crème van hazelnoot • carré van zoete aardappel
POLENTA & ASPERGE
Saffron, celeriac puree, black pudding, Parma ham
WAGYU CARPACCIO-ROL
Kaascrumble • hazelnoot mayonaise • rucola • truffel
FLUFFY OMELET
Luchtig gebakken omelet • vezelrijk bostelbrood van bakker Meelmuts • achterham • Emmentaler
Meet the chef
Ik probeer ieder gerecht een wauw-factor te geven, daarvoor speel ik vaak met structuren. Op deze manier probeer ik elke gast kennis te laten maken met een nieuwe beleving. Voor mij is het mooiste product in de keuken het product waarvan ik weet dat er liefde, tijd en aandacht in zit. Aan mij is het dan de eer om dit perfect te bereiden, zodat ik de ervaring door kan geven. Het verhaal rondom de producten geeft mij vaak ook de inspiratie om beter te koken. Daarom is ieder ingrediënt met veel zorg uitgekozen.


Signature Cocktails
Balón 43
Licor 43 • Chaudfontaine rood • citroensap • sinaasappel
Tom Collins
Tanqueray Gin • sodawater • citroensap • suikersiroop
Jungle Bird
Havana Club Añejo Especial Campari • ananassap • limoensap • suikersiroop
ROYAL MAGICIAN
De Tok Gin • Royal Bliss creative tonic water • komkommer • rozemarijn • rozenblaadjes

Luzt bieren
Cupid // 6%
Fruitig blondje met mooi bittertje
Eros // 8,5%
Kruidige, zachte en spannende tripel
Amor // 5,2%
Witbier deluxe met limoen en sinaasappelzeste
Psyche // 6,2%
Zijdezacht, hazy en bomvol steenfruit

Specials
LUZT PLATEAU
Perfect voor 2 of 3 levensgenieters die willen delen. Verwen jezelf met de ultieme smaken van Luzt • proeverij van verschillende bites, warme en koude gerechten • variërend
Fruit de Mer
Coquille • langoustine • oester • bisque • kokkels • op de huid gebakken roodbaars • venkelsalade • zeekraal • yuzu beurre blanc
BIET & KASTANJE CHAMPIGNONS
Tartaar gemaakt van biet • gebakken kastanjechampignons • quinoa • knolselderij • crème van hazelnoot • carré van zoete aardappel
POLENTA & ASPERGE
Saffron, celeriac puree, black pudding, Parma ham
WAGYU CARPACCIO-ROL
Kaascrumble • hazelnoot mayonaise • rucola • truffel
TERIYAKI TEMPEH
Gebakken tempeh • gelakt met teriyakisaus • pittige crème van pompoen • sugar snaps • crumble van pistache
FLUFFY OMELET
Luchtig gebakken omelet • vezelrijk bostelbrood van bakker Meelmuts • achterham • Emmentaler